Partenerii noștri

Partenerii noștri

CYCLISIS - Coordonator

CYCLISIS este o organizație independent non-profit care activează într-o suburbie în Patras

Scopul nostru principal este de a facilita strategiile de învățare pe tot parcursul vieții persoanelor care au acces limitat la oportunități educaționale, numite femei cu profil educațional scăzut/ aflate în abandon și / sau persoane cu dizabilități (fizice sau psihice).

Acest obiectiv constă în obținerea de proiecte care lucrează în favoarea incluziunii sociale și a abilitării. Strategiile comune pe care le folosesc CYCLISIS pentru a atinge obiectivul de mai sus presupun metodologia Educației prin Film și a Cafenelelor Mondiale. Prin aceste instrumente educaționale, obiectivul nostru devine tangibil prin implicare activă, conștientizarea cetățeniei, empatie și integrare.

Acceptare și dragoste. Autismul ne testează rezervele oferind timp emoțional celorlalți. Să o folosim pentru a reflecta asupra noastră. (cuvinte ale unei mame a unui copil autist)

Școala Gimnazială Smaranda Gheorghiu

Școala Smaranda Gheorghiu a fost fondată în 1916. Întotdeauna a funcționat ca o instituție în sprijinul comunității, iar elevii săi aparțin a trei categorii etnice: bulgari, români și romi. Condițiile sociale și economice au influențat puternic evoluția școlară a elevilor. Migrația părinților elevilor în diferite țări în căutarea unui loc de muncă a avut un impact asupra educației copiilor. Elevii nu pot face față programelor școlare, astfel un procent considerabil înregistrează note foarte mici. Datorită acestor aspecte, școala a dezvoltat diverse programe de consiliere psihologică, educație de sprijin, asistență socială și medicală. Suntem o școală incluzivă în care drepturile copiilor sunt respectate și promovăm măsuri nediscriminatorii și anti-segregare. Vrem să folosim cele mai eficiente metode și mijloace de lucru cu elevii care sunt considerate standard în Europa.

 

Școala „Smaranda Gheorghiu” oferă:

  • -Metode de predare adecvate pentru lucrul cu elevii cu CES

  • -Modele de bune practici pentru a-i îndruma pe copii pe drumul cel bun

  • -Mai multe instrumente, astfel încât elevii să își poată găsi locul potrivit în societate, fără a fi discriminaț

Maendeleo for Children APS

Maendeleo pentru copii este o organizație non-profit fondată în 2014. MfC desfășoară activități sociale utile pentru copii și tineri, cu o atenție deosebită celor care trăiesc în condiții socio-economice defavorizate și cu dizabilități, promovând incluziunea socială, protecția și realizarea deplină a drepturilor prin educație formală și nonformală, care oferă cursuri de instruire pentru operatorii sociali. MFC este creatorul rețelei N-DSA-N (rețea DSA nouă), care este o rețea participativă stabilă de actori publici și privați care se ocupă de afecțiuni și patologii legate de neuropsihiatria copilăriei și adolescenților. Acum include peste 90 de organizații participante (printre membri: italieni, europeni și extraeuropeni), care se implică în țările sale, peste 500 de părți interesate și a obținut, de asemenea, patronajul științific al Societății italiene de telemedicină și e-sănătate. N-DSA-N este o rețea stabilă de actori publici și privați care se confruntă cu tulburări și patologii legate de copilărie și neuropsihiatrie adolescentină. Prin urmare, MfC promovează metoda proiectului bazat pe comunicare, datorită angajamentului fructuos în construirea parteneriatului, care garantează un potențial mare de diseminare, amplificând impactul la diferite niveluri și domenii. MfC promovează crearea de servicii inovatoare în domeniul îngrijirii sănătății mintale, protecției copilului, protecției femeilor, cartografierii și căutării părților interesate relevante cu activități de lobby pentru aplicarea directivelor, tratatelor și reglementărilor UE

MfC va implementa toate activitățile cu valoarea adăugată, experiența sa în rețea și abilitățile sale pentru a atinge toate obiectivele rețelei.

pncpd-bu

Parvi Nationalen Centar Po Dyslexia

Primul centru național de dislexie este un ONG bulgar, care își desfășoară activitățile în orașele Ruse și Varna. Domeniul său principal de activități se concentrează pe pedagogie specială și, în special, pe dificultăți specifice de învățare. În acest context, au loc diverse evenimente și participări la forumuri și proiecte internaționale.

Stresul și anxietatea ne însoțesc din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi agitată. Persoanele diagnosticate cu tulburări din spectrul autist le experimentează pe cele chiar mai puternice, deoarece au nevoie de cunoștințe și instrumente suplimentare pentru a-și planifica viața. În proiectul AUTISM_PCP vom face tot posibilul pentru a ajuta acest grup de oameni în organizarea vieții lor de zi cu zi, astfel încât să își poată atinge obiectivele personale și să-și recupereze independența.

Macedonian Scientific Society for Autism

Societatea științifică macedoneană pentru autism este o organizație care oferă resurse pentru ajutorarea persoanelor cu tulburări din spectrul autismului și familiilor, instituțiilor și ONG-urilor care lucrează în acest domeniu, oferă cercetare științifică, sprijin educațional și profesional în societatea incluzivă în care persoanele cu tulburări din spectrul autismului. iar familiile lor au o viață de calitate. MSSA este o organizație care desfășoară activități de cercetare științifică, activități de sensibilizare a publicului pentru persoanele cu tulburări din spectrul autismului, îmbunătățiri ale tratamentului și calității vieții acestor persoane și a familiilor lor prin organizarea de evenimente educaționale și dezbateri în Republica Macedonia.

MSSA este înființat pentru a-și îndeplini și coordona interesele și pentru a efectua activități și acțiuni menite să îmbunătățească investigarea și tratamentul celor cu autism în Macedonia.

MSSA va oferi resurse pentru a ajuta persoanele cu tulburări din spectrul autismului și familiile, instituțiile și ONG-urile care lucrează în acest domeniu.

logo dadaa

Grecia

Website: DADAA Facebook page

D.A.D.A.A –Association of People with Pervasive Developmental Disorder, Autism and Asperger

D.A.D.A.A a fost fondată în 2015 în Komotini-Grecia. Are aproximativ 90 de membri. Principalele scopuri ale organizației sunt participarea persoanelor autiste la viața socială a municipalității noastre și îmbunătățirea calității vieții lor, protejarea drepturilor lor prin furnizarea de informații utile despre legislație și conștientizarea publicului pentru a elimina „stigma ”care există în societățile mici. Un alt aspect este oferirea de consiliere și sprijin psihologic.

În acest an, organizăm trei clase, una de petrecere a timpului liber în colaborare cu Fundația NIARCHOS, alta pentru utilizarea jocurilor de noroc, în scopul îmbunătățirii abilităților cinetice ale indivizilor în cooperare cu Universitatea Democritus din Tracia și grupuri psiho-genetice și sportive. Eforturile viitoare includ crearea de unități de studiu, laboratoare IT și un centru de îngrijire de zi pentru indivizi.

Abordarea centrată pe persoană este orientată către țintă și instrumentul pentru îmbunătățirea vieții copiilor autiști, deoarece ne face eficienți. „Eficiența este cheia”

 

Shipcon Limassol Ltd

ShipCon Limassol Ltd. (număr PIC: 986558774) este o companie dinamică și în creștere rapidă, cu accent pe proiectele finanțate de cercetarea UE și formarea profesională și educațională (VET).

Forța ShipCon se bazează pe expertiza echipei sale de bază și parteneriatul cu asociați multinaționali din toată Europa și nu numai. Cu sediul principal în Cipru, ShipCon este amplasată strategic la răscruce de pe trei continente, unde sectoarele și activitățile specifice ale economiei au propriile perspective dinamice de dezvoltare, precum serviciile de energie, mediu și transport. Este important de menționat că ShipCon a fost selectat pentru a fi inclus în European Business Awards 2015-16 sponsorizat de RSM. O parte din succesul nostru se datorează rețelei mari de parteneri de calitate și de încredere, atât în industrie, cât și în mediul academic pe care ShipCon îl menține la nivel regional și internațional. Din 2008, ShipCon a participat la dezvoltarea și implementarea proiectelor LIFE +, H2020, MED, Erasmus, PC7, ENPI MED, Erasmus + și LLP. Mai mult, ShipCon a organizat cu succes seminarii Grundtvig IST pentru educatorii adulți, precum și alte tipuri de proiecte, precum parteneriate Grundtvig Learning și proiecte multilaterale (ML).

Compania a organizat peste 30 de seminarii internaționale în ultimii șase (6) ani în domeniul antreprenoriatului, inovației, inteligenței emoționale, managementului de proiect, printre altele. experiența și expertiza fără egal a ShipCon în asigurarea finanțării UE din diferite programe UE, precum H2020 (ex-PC7), Life +, MED, INTERREG, ENPI MED, Erasmus +, fac din ShipCon una dintre cele mai bune companii de cercetare și consultanță din sud-estul Mediteranei. .

REALIZĂRI PRINCIPALE ÎN SHIPCON

Centrul VET acreditat de Autoritatea de Dezvoltare a Resurselor Umane (HRDA) Cipru (2015) · Centrul aprobat de NEBOSH pentru NEBOSH IOG (2015) · Centrul de invigilare OPITO (IMIST) (2014) · 20 cursuri în zona HSE (2013 -) · 50 cursuri soft skills (2008 -) · Inclus în selecția European Business Awards sponsorizată de RSM (2015 – 2016)

Share this page: